Robione u nas….
…i pieczone także. W niektórych miejscach słowa powyżej nie mogą być użyte :), ale to już inna zupełnie historia…
Natalia już upiekła, jednych i drugich dla Was, z sześćdziesiąt… 🙂 i każda seria jest lepsza od drugiej. Ciekawe jak daleko to zabrnie:)
„To.. to… to nie jest makowiec. To jakaś rewelacyjna słodycz!” usłyszeliśmy.
Mak uprawiany w tajemnicy 😉 ciasto drożdżowe na maśle, dokładnie poznany piec, a przede wszystkim ręce Natalii. W myśl zasady „same things, different taste”:)
Od czasu do czasu Natalia przygotowuje dla Was coś do herbaty lub kawy. Bułeczki z kruszonką, rogaliki z konfiturami od babci Hani i…..hit sezonu!!! (poniżej)
Z naszego pieca do wypieków wychodzą, więcej razy niż słodkości, burgerowe podstawy. Od początku do końca robione u nas i pieczone u nas ;). Receptura jest wypracowana przez sporo prób. W efekcie rosną i się pieką takie jak widzicie.
Można zamówić. Zrobimy na zamówienie.
Paszteciki drożdżowe. Występują z grzybami. Możecie ich spróbować zamawiając na najbliższe święta.
Quiche. Wegetariańskie i z odrobiną mięsa. Grzybowe i serowe. Z warzywami lub bez. Przygotowywane na specjalne zamówienie:)